The Walk of Fame – SSE la 25 de ani

The Walk of Fame – SSE la 25 de ani

În acest an, Societatea Studenților Europeniști din Cluj-Napoca sărbătorește un sfert de secol de existență – vârstă până la care a crescut generații și generații de studenți, a clădit proiecte, prietenii, parteneriate, a visat și și-a atins obiectivele.

SSE funcționează sub egida Facultatăţii de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Pe voluntarii săi i-a reunit într-o familie care promovează europenistica, studenția, dar și voluntariatul în sine. Astfel, an de an, avem plăcerea de a organiza Gala SSE, un moment special al organizației, în care celebrăm trecea timpului asupra SSE, care are un efect identic cu trecerea timpului peste vinurile franțuzești, dar și un moment în care ne adunăm la povești, le mulțumim celor care ne-au fost alături mereu sau ne-au devenit prieteni recent, precum și celor care s-au dezvoltat și acum sunt alumni, rămânând aproape de noi.

Anul acesta ne-a provocat să ne reiventăm gala, iar noi am acceptat prompt această situație. Așa că, cei 25 de ani de muncă au fost sărbătoriți printr-o gală online, în care am avut parte de ceva mai special, de un SSE Live Show. În cadrul acestei gale, direct din studiourile SSE, pe ordinea de zi s-au prezentat vremea (la urma urmei, să bată vântul și ploaia, dar SSE tot își desfășoară proiectele), sportul (căci echipa SSE reușește mai mult decât Ronaldo în meciurile sale) și horoscopul (în care am aflat ce li se prezice voluntarilor cu ascendent în HR, PR, Relaţii Externe sau Financiar), urmate de un talkshow împreună cu alumnii organizației printre care s-au numărat şi membrii încă de la prima generație și până la cea mai actuală. Tot acest show a fost încununat de o plimbare pe Walk of Fame, unde i-am premiat pe alumnii noștri cu steluțele mult meritate.

Le urăm bun venit noilor recruți, le dorim mult succes tuturor voluntarilor și suntem mândri pentru că reușim să ne continuăm activitatea în pofida situației actuale, dar și pentru că proiectele noastre se desfășoară în continuare inclusiv la nivel național.

SSE, nu uita, it takes a team to build a dream!

Articol realizat de Dana Popa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *