NEXT PR 2018

NEXT PR 2018

În perioada 6-9 decembrie  Societatea Studenților Europeniști a participat la o sesiune de formare din cadrul proiectului ,,Next PR” organizat de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din Romania,  care a avut loc in Complexul Turistic Cheile Buții din județul Hunedoara. 

La Next PR, ANOSR, a reunit mai multe organizații studențești cu tradiție, împreună constituind o echipă bazată pe principii și profesionalism. SSE a fost nelipsită printre acestea, fiind reprezentată de către 3 voluntari dornici să-și lărgească aria de cunoștințe: Cosmin Lup, Andrei Plic și Beatrice Turtică.

În cele patru zile de training, ca participanți, am acumulat un băgăjel de cunoștințe din domenii precum: PR, IT și Design Grafic cu care ne putem mândri. Programul a fost unul încărcat, bine organizat și consider că în cadrul acestui proiect am evoluat, am avut ocazia de-a vedea cum lucrează alte asociații și, cel mai important, ne-am creat noi prieteni din toate colțurile țării. Spun asta deoarece noi, SSE, ne bazăm în principal pe implicare, perseverență, comunicare și nu în ultimul rând pe prietenie.

Prima zi a fost una introductivă,  plină cu joculețe de cunoaștere,  iar în urmatoarele 3 zile am avut șansa de-a dobândi informații în legatură cu: rolurile unui specialist in relațiile publice, promovarea offline/online si inclusiv cu tot ce ține de imagine: brand, design, tipografie, logo, etc..

Această experiență a fost un motor spre dezvoltare personală, un punct de plecare către rezultate frumoase și un prilej de-a comunica cu alte organizații cu care sperăm să ținem legătura și de acum încolo.

Recomandăm tuturor voluntarilor interesați să guste din experiența Next PR anul viitor!

 

Articol redactat de: Beatrice Turtică

 

2 răspunsuri

  1. Andra spune:

    you the best❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *