Moș Crăciun pentru fiecare

Moș Crăciun pentru fiecare

Proiectul “Moş Crăciun pentru Fiecare” reprezintă una din cele mai importante tradiţii ale organizaţiei. Scopul acestui proiect este strângerea unor donaţii constând în haine, jucării şi ajutoare financiare pentru un centru de plasament şi sensibilizarea oamenilor cu privire la persoanele cu deficienţe.

În ceea ce priveşte copiii aflaţi în centrele de plasament, obiectivul nostru este ca, prin intermediul jocurilor, a diverselor activităţi desfăşurate de-a lungul vizitei noastre, să-i integrăm pe aceştia, într-o oarecare măsură, în viaţa cotidiană,de care cei mai mulţi dintre noi se bucură. Acest aspect implică stimularea creativităţii copiilor, îmbunătăţirea capacităţii de relaţionare cu cei din jur, consolidarea încrederii în propria persoană şi în ceilalţi, dar şi un impuls în vederea concretizării unor ţeluri şi idei de viitor, aparent, greu tangibile.

Totodată, acest proiect este destinat dezvoltării personale a voluntarilor care vor avea şansa să îşi dezvolte abilităţile de negociere şi de muncă în echipă şi de relaţionare cu persoane provenite din medii diferite.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *