Moș Crăciun pentru fiecare – Testimoniale

Moș Crăciun pentru fiecare – Testimoniale

„Oamenii trăiesc prin emoții, prin trăiri, prin sentimente ce nu le pot descrie sau defini. Însă mulți uită aceste aspecte, prinși în viața de zi cu zi, în proiecte, muncă, în goana după scopul sau obiectivul lor. Ieri am avut un moment care m-a emoționat și distanțat de toată această rutină socială. Ajuns la asociația AGA, am descoperit tineri de diferite vârste, cu sindromul down, așteptând cuminți „moșul”. Ne-au întâmpinat cu colinde, unii ne-au recitat poezii, alții chiar au intrat în povești cu noi, nu despre Kant sau Nietzsche, dar erau cooperanți. Din prima clipă a noastră acolo ei zâmbeau, se bucurau că suntem cu ei, că le-am adus cadouri, că nu îi privim ciudat și că suntem prietenoși. Am avut un mic blocaj cu mine însumi în timpul unui colind, când mă gândeam brusc cât de multe am eu și poate nu apreciez asta, cum „problemele” mele sunt nimic prin comparație. Copiii ăștia m-au emoționat cum nu am fost de prea mult timp. A fost o învățătură pentru noi, voluntarii, de asemenea. Copiii au rămas fericiți, zâmbind; a fost o zi specială pentru ei. Până la urmă asta e ceea ce contează. Emoție. Trăire. Sentiment.”

– Marius Suciu

„În cadrul proiectului „Moș Crăciun pentru fiecare “, am avut ocazia să particip la niște momente speciale pe care nu le voi uita niciodată. Am fost emoționată toată ziua având gândul că voi merge acolo și-i voi cunoaște pe acei copii minunați. Am fost foarte impresionată de reacția lor. Copilașii erau mai entuziasmați decât noi, ne așteptau cu zâmbetul pe buze și cu foarte multă energie. Am cântat împreuna, ne-am jucat și am reușit sa pătrundem și noi în lumea lor măcar pentru câteva ore.
Pentru mine aceste momente petrecute împreună cu ei au fost mai mult decât o contribuție sau o vizită, ci o amintire pe care mi-am ales-o intenționat pentru această viață.”

– Andreea Nicoleta Nicuță

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *