Moș Crăciun pentru fiecare 2018 – Asociația AGA

Moș Crăciun pentru fiecare 2018 – Asociația AGA

Sărbătorile vin, iar mirosul de scorțișoară și de iarnă deja plutesc în aer. Dacă weekend-ul trecut, Clujul a îmbrăcat hainele de sărbătoare și s-au luminat atât străzile, cât mai ales fețele și inimile oamenilor, a sosit momentul ca și Societatea Studenților Europeniști să treacă în noul anotimp: un anotimp al iubirii necondiționate, al darurilor și al sensibilității. Aceste trei aspecte reprezintă pietrele de temelie ale uneia dintre cele mai importante tradiții ale organizației, și anume „Moș Crăciun pentru fiecare”.

Prin acest proiect caritabil, SSE urmărește strângerea de donații, atât materiale (haine, jucării), cât și financiare pentru tinerii cu vârste cuprinse între 9 și 20 de ani, cu sindromul down aflați în grija Asociației AGA.

Astfel, cu mic, cu mare, vă așteptăm să vă alăturați inițiativei noastre vizitând standul cu bunătăți al campaniei din corpul central al Facultății de Studii Europene (str. Emmanuel de Martonne, nr. 1) etajul 1, lângă sala Jean Monnet.

De luni, 3 decembrie și până vineri, 7 decembrie, între orele 12:00 și 18:00, voluntarii noștri entuziasmați vă vor aștepta cu zâmbete și voie bună, dar și cu produse decorative și gastronomice de Crăciun, realizate cu iubire și pricepere de elfii lui Moș Crăciun.

Prima zi a trecut cu brio. Standul a fost vizitat de o mulțime de oameni frumoși care au făcut diverse donatii, cât a dorit fiecare. Și, cum niciun gest minunat nu rămâne nerăsplătit, au plecat acasă cu unul dintre numeroasele produse handmade realizate de către voluntarii noștri energici. Pe lângă acestea, atmosfera sărbătorilor de iarna a fost sporită și de colindele tradiționale care au oferit un fond sonor minunat.

Va așteptăm și în zilele următoare cu zâmbete, colinde, voie buna și iubire necondiționată!

 

Articol redactat de: George Pristavu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *