Internship Academy- mai mult decât un paşaport pentru viitor

Internship Academy- mai mult decât un paşaport pentru viitor

Primăvara aduce la SSE un nou proiect: Internship Academy, care va facilita legătura studenţilor cu mediul organizat pe care îl găseşti la locul de muncă.

Plecând de la a afla interesele studenţilor de la Facultatea de Studii Europene, până la a descoperi companiile membre ale proiectului şi la modul de organizare a acestuia, proiectul încurajează şi promovează evoluţia profesională a fiecărui participant.

Scopul acestui proiect coincide cu interesul facultăţii şi a studenţilor acesteia – de a promova cariera. Aşadar, te vom ajuta să o dezvolţi şi să o completezi cât mai mult încă din perioada studiilor. Îţi oferim oportuniţăţi de experienţă în mediul muncii, dar şi alte modalităţi de a te exprima şi de a te evidenţia.

Internship Academy mizează pe ideea de networking, de a înnoda legături strânse între mediul corporate şi facultatea pe care o studiezi. Legături ce se vor forma, atât în mod formal cât şi informal, între companii şi participanţi. Sigur că, prin intermediul acestui eveniment, te vei dezvolta profesional, dar şi personal.

Noutatea absolută cu care SSE vine odată cu acest proiect este reprezentat de Bootcamp. Acesta constă într-o lună de activităţi diferite ce va avea loc în martie 2020. Pentru că se vor desfăşura întâlniri de tot felul, trainiguri şi workshopuri, evoluţia va fi garantată, dar, cel mai important, gratuită.

Activităţile te vor învăţa scrierea perfectă a unui CV, cum trebuie să te prezinţi la un interviu şi alte idei ce te vor face să decizi ce îţi doreşti cu adevărat: un internship sau un job full time. Trainingurile vor fi livrate atât de companiile partenere cât şi de oameni din afara acestora.

Internship-uile se vor desfăşura după perioada Bootcamp. Fiecare dintre cei care participa vor primi informaţii personalizate, în funcţie de interesele sale şi de preferinţele legate de domeniul de activitate şi mediul afacerii.

Aşadar, Internship Academy, aflat la prima ediţie marca FSE şi SSE, te invită să afli cele mai interesante şi utile informaţii pentru tine, dar şi să te bucuri de activităţi sociale şi coffee break-uri, alături de oameni cu care cu siguranţă vei rezona.

Autor: Irina Fodor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *