Încă un an de voluntariat, încă un an bun

Încă un an de voluntariat, încă un an bun

3 zile până la Crăciun și încă 9 zile până când anul 2018 va lua sfârșit și vom păși cu toții într-unul nou. Ce a însemnat 2018 pentru români, pentru România și mai ales pentru noi, voluntarii din Societatea Studenților Europeniști?

În primul rând, anul 2018 a fost marcat de aniversarea Centenarului. România și românii de pretudindeni au sărbătorit la 1 decembrie un veac de la Marea Unire, prilej cu care SSE a îmbrăcat tricolorul și a simțit, pe lângă albastrul specific, și roșu și galben.

În al doilea rând, pentru voluntarii organizației, au fost 365 de zile de muncă intensă, de nopți nedormite, de discuții și dezbateri încordate, dar pline de împliniri și de obiective atinse împreună. Proiectele noastre de suflet, educative sau caritabile, de la „Mediul de Afaceri”, „Înțelege Europa”, „Simularea Parlamentului European”, „9 Mai” până la „Balul Bobocilor” și până la cel care a încununat anul, „Moș Crăciun pentru fiecare” au cunoscut în acest an noi dimensiuni datorită implicării voluntarilor, devotament care a atins cote maxime. Mai mult de atât, 2018 a fost un an aniversar plin de însemnătate pentru SSE, organizația împlinind frumoasa vârstă de 23 de ani și înscriindu-se în clubul select al celor mai „bătrâne” ONG-uri din Cluj Napoca. Evenimentul a fost sărbătorit cu fast printr-o gală la care au luat parte o mulțime de oaspeți ai diverselor ONG-uri cu care SSE-ul a colaborat de-a lungul timpului și care s-au bucurat împreună cu noi.

Desigur că toate aceste reușite pe care SSE-ul le-a bifat în acest an nu ar fi fost posibile fără ajutorul partenerilor și sponsorilor noștri cărora ținem să le mulțumim pe această cale pentru sprijinul acordat și pentru că ne-au fost alături de fiecare dată când le-am solicitat ajutorul.

La final de an, după ce Clujul a îmbrăcat hainele de un alb gros de iarnă și și-a luminat străzile și oamenii, Societatea Studenților Europeniști a intrat și ea în spiritul sărbătorilor, demarând pregătirile pentru noul an, care sperăm să fie cel puțin la fel de rodnic și plin de reușite. Acestea fiind spuse, vor urma genericele mesaje „Fie ca bla bla bla”, însă puțin mai colorate, în albastru, desigur. Astfel, SSE-ul vă dorește sărbători de iarnă liniștite și călduroase alături de cei dragi dumneavoastră și în noul an „să nu vi se îndeplinească” toate dorințele, ci „să vi le îndepliniți” singuri, prin multă muncă, răbdare și perseverență!

SĂRBĂTORI ALBASTRE DIN PARTEA SOCIETĂȚII STUDENȚILOR EUROPENIȘTI!!!

 

Articol redactat de: George Pristavu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *