Gala Aniversară SSE 2018

Gala Aniversară SSE 2018

Societatea Studenților Europeniști a sărbătorit anul acesta împlinirea a 23 de ani de activitate, eveniment marcat printr-o gală aniversară ce a avut loc la City Central UMF.

Povestea a început în iarna anului 1995, când o mână de oameni cu viziune și determinare s-au încumetat să pună în aplicare o grozăvie de idee, aceea de a înființa prima organizație studențească sub auspiciile Facultății de Studii Europene, cu și pentru studenții europeniști.

De atunci au trecut 23 de ani; 23 plini de activități, de proiecte și de evenimente. 23 de ani în care SSE-ul a crescut, s-a dezvoltat și a dezvoltat, la rândul său, zeci, sute de studenți care au trecut pragul organizației.

Gala aniversară 2018 a fost despre prieteni, muncă, zâmbete, determinare, perseverență, familie, într-un cuvânt despre SSE. Toți cei prezenți, voluntari, oaspeți de seamă, reprezentanți ai altor asociații și prieteni ai organizației au simțit albastru. Le mulțumim, din nou, pe această cale, pentru că ne-au onorat cu prezența lor și că s-au bucurat împreună cu noi la acest eveniment aniversar.

Pe scurt, ce au însemnat acești 23 de ani de SSE? Au însemnat aproximativ 8400 de zile dedicate proiectelor și activităților, 12 milioane de minute petrecute în familie și peste 700 de milioane de secunde trăite albastru. Toate pentru un vis… Acel vis care devine realitate în fiecare zi mulțumită familiei SSE.

IT TAKES A TEAM TO BUILD A DREAM!!!

Articol redactat de: George Pristavu
Fotograf: Ionuț Zăgrean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *