Despre Școala de Negocieri

Despre Școala de Negocieri

Școala de Negocieri este un proiect naţional care îşi dorește să completeze programul academic existent cu activități practice de formare a studenților. Fiind o idee ce nu s-a pus în practică până acum în sistemul românesc , primele ediţii s-au bucurat de un succes răsunător. Proiectul își propune să aducă plus valoare și o ridicare de imagine mediului clujean.

El aduce la Cluj participanți din marile centre universitare ale țării (Cluj Napoca, Timișoara, București, Iași, Sibiu, Brașov) studenți la facultăți de istorie, studii europene, drept și studii economice, interesați de domeniul negocierilor.

În perioada respectivă aceștia participă la training-uri de formare și introducere în materie ţinute de experţi în domeniu, după care au posibilitatea să pună în aplicare informațiile și aptitudinile formate în cadrul unor simulări, în vederea consolidării acestora.

Scopul principal al proiectului este familiarizarea studenților cu noțiuni și tipuri de negocieri printr-un set de training-uri și simulări, precum și prin promovarea ideilor și valorilor europene în societate.

 

 

Video credits: Andrei Ababei

Facebook: Școala de Negocieri

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *