Cum am devenit europarlamentari pentru câteva zile

Cum am devenit europarlamentari pentru câteva zile

Am încheiat, cu emoție și cu recunoștință, o nouă ediție a celui mai mare proiect al nostru, Simularea Parlamentului European (SimPE), care a venit cu o nouă provocare: desfășurarea integrală în mediul online. Ca de fiecare dată, am încercat să redăm, cu cât mai mare precizie, participanților înscriși atmosfera din cadrul forumului decizional.

În cea de-a XII-a ediție a proiectului Simularea Parlamentului European, proiect organizat de Societatea Studenților Europeniști, un real contribuitor pentru recompensarea muncii participanților a fost KNM România.

În acest sens, în calitate de parteneri principali ai proiectului, dorim să le mulțumim pentru crearea kiturilor de europarlamentari, cât și pentru sprijinul de a transforma participanții în adevărați europarlamentari.

KNM România, specializată în accesarea fondurilor europene, oferă servicii de consultanță în scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă. Ceea ce îi recomandă pe ei nu este doar experiența de peste 10 ani în scrierea și implementarea acestor proiecte, precum și rezultatele obținute, ci și valorile după care se ghidează, profesionalism și etică, prin care asigură o muncă onestă cu rezultate de calitate.

Suntem siguri că această contribuție adusă, va încuraja participanții să ia parte și la următoarele ediții ale proiectului SimPE și cel mai important îi va motiva să continue să se dezvolte atât profesional, cât și personal.

KNM România a reprezentat și un ajutor imens pentru noi, organizatorii, întrucât ne-a acordat sprijinul financiar necesar atunci când, în mediul online, acesta se poate obține cu foarte mari eforturi.

Mulțumim, încă odată, KNM România pentru tot interesul și pentru că ați crezut în proiectul  cel mai mare al organizației noastre, Simularea Parlamentului European, ediția a XII-a. Dorim să mulțumim, de asemenea, voluntarilor care au facilitat legătura cu partenerii noștri și tuturor celor implicați în proiect, fără a uita, desigur, de participanții deveniți europarlamentari!

Abia așteptăm să ne revedem într-o nouă ediție la fel de spectaculoasă!

Autor: Andreea Șofineți

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *