Începutul de săptămână ne-a prins turați la maximum, mai ales după ce noul an universitar a început. În prima zi, luni, am fost alături de boboci și le-am arătat pe unde vor studia ei în următorii 3 ani de zile. Cu toate că totul era nou, o bună parte din informații au fost primite cu succes, iar în final bobocii s-au putut declara lămuriți cu privire la sediile Facultății de Studii Europene.

Distracția nu s-a încheiat aici, iar marți le-am lansat o invitație prin care ne-am dat întâlnire cu ei într-un loc plin de semnificație pentru Cluj, respectiv Piața Unirii. Acolo, ne-am strâns cu mic cu mare și am pornit către diverse puncte din oraș. Surpriza a fost însă, faptul că această plimbare nu era una tocmai obișnuită, ci o plimbare pe parcursul căreia bobocii trebuiau să lucreze în echipă și să treacă diverse provocări. Discover Cluj s-a încheiat târziu, seara, pe Piezișa la un pahar de vorbă.

Cum studenția nu stă doar în examene și sesiune, ne-am distrat alături de boboci, joi, la un welcome party SSE: Jungle Sounds – Find the solution. Lumea s-a simțit bine, a dansat și s-a distrat exact așa cum o face SSE-ul de 21 de ani.

Iar acesta a fost doar începutul. O călătorie lungă a început, una plină atât de provocări, dar și de satisfacții. Continuă să ne urmărești pe facebook sau pe site sau, și mai bine, fă-ne o vizită și poate te convingem de ce e fain în SSE și de ce ar trebui să faci voluntariat cu noi. Până la o nouă întrevedere, te las cu o serie de poze faine din ultima săptămână și câteva momente amuzante. Pe curând!

Photo credits: Valeriu Moldovan

Mai multe poze aici

#SSE #OrientationDay #DiscoverCluj #JungleSounds #ThinkBlue #JoinSSE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.